FANDOM


TelVerde Anticoruptie: 0800.806.806 [1]

Corupția în România (din latină corruptio, „putreziciune”) este un fenomen generalizat care cuprinde toate structurile și nivelurile societății românești.

Traian Băsescu, iulie 2006: "Există încă structuri ale statului ticăloșit"

Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii absolventi ai Academiei de Politie, ca exista inca "structuri ale statului ticalosit", care actioneaza in viata de zi cu zi, si ca in institutiile statului exista inca "tentatia de a raspunde la comenzi politice".

"Inca vedem structuri ale statului ticalosit actionand in viata de zi cu zi, inca ne jucam cu infractori care ne scapa, inca avem tentatia sa raspundem la comenzi politice, inca exista in institutiile statului tentatia de a se considera clanuri", le-a spus Basescu noilor politisti.[2]

Note Edit

  1. 14 mai 2016
  2. Hayssam loveste dupa reteta 3+1, 22 iulie 2006, Evenimentul zilei, accesat la 3 noiembrie 2016

Legături externe Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki